Magzatkori tapasztalatok és a születési "élmények" hatása az életünkre

A problémáink gyökereit a hagyományos pszichológia a gyermekkorra vezeti vissza. A prenatális emlékekkel és traumákkal foglalkozó tudomány terület, azonban visszalép egy életszakaszt és a születés környékén, valamint a magzati létben vizsgálja azokat az átélt tapasztalatokat, melyek akár egy egész életen át befolyásolják az érzéseinket és mélyen a tudattalanba ágyazódva irányítják a viselkedésünket.

Az előadásokon megnézzük, hogy a pre,- és perinatális "élmények" hogyan hatnak az életünkre, mik azok a tapasztalatok, melyeket átélhettünk és akár a mai napig befolyásolnak minket.


Következő előadás: 

2022. Szeptember 02. Péntek 18:00-19:00


Születés, mint a változásokhoz való hozzáállás tudatalatti mintája

A születésünk a legelső és a legnagyobb változás az életünkben. A magzati létnek vége és megérkezünk a külvilágba. Ez a változás, amit ebben a folyamatban megtapasztalunk testileg és lelkileg olyan mértékű lenyomatokat hagy bennünk, melyek mélyen meghatározzák, hogy a későbbi életünk során, érzelmileg hogyan éljük meg a változásokat. Hogyan lépünk ki a régiből, és hogyan tapasztaljuk meg az újat. Például párkapcsolatból vagy munkahelyről való kilépés, költözés esetén, de bármilyen nagy volumenű változás során.


Jelentkezés

  • Az előadás megtekinthető a facebook csoportunkban valamint az online alkalmakhoz élőben Zoomon keresztül is csatlakozhatsz telefonról / laptopról
  •  A részletekről jelentkezést követően, e-mailben kapsz további tájékoztatást