Perinatális emlékeink - Születési MÁTRIXOK

Az előadás a "Kisbabám Világa online előadások" Facebook csoportban tekinthető meg.

A részvételi díj átutalással rendezhető. A "Kosárba" gombra kattintva indítható el a megredelés. Az utalási adatokat a visszaigazoló e-mailben küldjük.

1 000 Ft

Jegyvásárlás / Előadás megtekintése

Küldd el a megrendelésed, majd kattints a +CSATLAKOZOM gombra, ami megnyitja a Facebook csoport oldalát, ahol szintén erre a gombra kattintva tudsz jelentkezni a csoportba, ahol megtekintheted az előadást.

A tagságod a részvételi díj megérkezését követően az előadás napján aktiválódik. Ha az előadás időpontjában nem tudsz jelen lenni egy héten belül bármikor visszanézheted, illetve MOST! + 2 db előadást INGYENESEN megtekinthetsz a csoportban.

A tagságod 1 hétig érvényes. Csatlakozz az "Életünk kezdete online előadások V.I.P." csoporthoz!

Nézz vissza kb. 20 db előadást a fogantatás és a születés közötti világ különleges témáiról és kövesd hónapról - hónapra az újabb és újabb előadásokat csoportban (havi + 4 db új előadás)!
Kattints a képre, küldd el a megrendelésed, majd csatlakozz a csoportba az előadások megtekintéséhez!


Perinatális emlékeink - Születési MÁTRIXOK

Az előadáson megnézzük a 4 MÁTRIXOT Stanislav Grof elmélete alapján, illetve azt is, hogy milyen élményeket éltek át ezekben a szakaszokban azok a kliensei, akik holotróp tudatállapotban újraélték a születésüket.

A születés 1. MÁTRIXA a méhen belüli élet egészen a vajúdás kezdetéig. Ezt a létállapotot a magzatvíz univerzumának nevezi, amikor a magzat teljes egységet él meg a mindenséggel és az anyával.

A 2. MÁTRIX a kozmikus elnyelés és kiúttalanság szakasza. Elkezdődnek a méhösszehúzódások, amik egyre sűrűbbek. Nagy nyomást gyakorolnak a magzatra, ráadásul ilyenkor a méhszáj még zárva van. Tehát a baba azt érzi, hogy nincs kiút. Ez a kiúttalanság állapota.

A 3. MÁTRIX-ot a halál és újjászületés csatájának nevezi. Folytatódnak a méhösszehúzódások, viszont megnyílik a méhszáj, ami fokozatosan lehetővé teszi, hogy a magzat áthaladjon a szülőcsatornán.

A 4. MÁTRIX pedig a halál és újjászületés élménye. Ezt a "jó kint" állapotnak is nevezik. A magzat kilökődik a szülőcsatornából és a megpróbáltatásoknak vége.