Őssejtek vándorlása - A magzat meggyógyíthatja az anyát?

Az előadás a "Kisbabám Világa online előadások" Facebook csoportban tekinthető meg.

A részvételi díj átutalással rendezhető. A "Kosárba" gombra kattintva indítható el a megredelés. Az utalási adatokat a visszaigazoló e-mailben küldjük.

1 000 Ft

Jegyvásárlás / Előadás megtekintése

Küldd el a megrendelésed, majd kattints a +CSATLAKOZOM gombra, ami megnyitja a Facebook csoport oldalát, ahol szintén erre a gombra kattintva tudsz jelentkezni a csoportba, ahol megtekintheted az előadást.

A tagságod a részvételi díj megérkezését követően az előadás napján aktiválódik. Ha az előadás időpontjában nem tudsz jelen lenni egy héten belül bármikor visszanézheted.

A tagságod 1 hétig érvényes. Őssejtek vándorlása - A magzat meggyógyíthatja az anyát?

Az előadás címe: Őssejtek vándorlása az anya szervezetébe - A magzat meggyógyíthatja az anyát?

A téma lényege, hogy fellelhetőek olyan cikkek és tanulmányok, amik azt mondják, hogy az anya és a magzat sejtjei kicserélődhetnek egymással a várandósság alatt. Tehát az anyai szervezet sejteket juttathat a magzat szervezetébe és fordítva. A magzat sejtjei bejuthatnak az anya szervezetébe, hogy meggyógyítsák a sérült területeket.

Különleges a téma és habár kevés forrást lehet olvasni ezzel kapcsolatban, mégis azt gondolom, hogy önmagában is érdekes azon gondolkozni, hogy ilyen egyáltalán létezhet.... és ha igen, akkor vajon miért csinálja ezt a természet?

Az előadáson megnézzük az ezzel kapcsolatos kísérleteket/eredményeket és azokat a feltételezéseket, amik arra irányulnak, hogy a magzatnak evolúciósan vajon miért lehet érdeke meggyógyítani az anyát?


MÉG TÖBB ELŐADÁS!!

Csatlakozz az "Életünk kezdete online előadások V.I.P." csoporthoz!

Nézz vissza kb. 20 db előadást a fogantatás és a születés közötti világ különleges témáiról és kövesd hónapról - hónapra az újabb és újabb előadásokat csoportban (havi + 4 db új előadás)!
Kattints a képre, küldd el a megrendelésed, majd csatlakozz a csoportba az előadások megtekintéséhez!