Két világ határán - Születés

Az előadás a "Kisbabám Világa online előadások" Facebook csoportban tekinthető meg.

A részvételi díj átutalással rendezhető. A "Kosárba" gombra kattintva indítható el a megredelés. Az utalási adatokat a visszaigazoló e-mailben küldjük.

1 000 Ft

Jegyvásárlás / Előadás megtekintése

Küldd el a megrendelésed, majd kattints a +CSATLAKOZOM gombra, ami megnyitja a Facebook csoport oldalát, ahol szintén erre a gombra kattintva tudsz jelentkezni a csoportba, ahol megtekintheted az előadást.

A tagságod a részvételi díj megérkezését követően az előadás napján aktiválódik. Ha az előadás időpontjában nem tudsz jelen lenni egy héten belül bármikor visszanézheted, illetve MOST! + 2 db előadást INGYENESEN megtekinthetsz a csoportban.

A tagságod 1 hétig érvényes. 


Csatlakozz az "Életünk kezdete online előadások V.I.P." csoporthoz!

Nézz vissza kb. 20 db előadást a fogantatás és a születés közötti világ különleges témáiról és kövesd hónapról - hónapra az újabb és újabb előadásokat csoportban (havi + 4 db új előadás)!Kattints a képre, küldd el a megrendelésed, majd csatlakozz a csoportba az előadások megtekintéséhez!


Két világ határán - Születés

Miután a baba elhagyta az anya testét, még össze van vele kötve a köldökzsinóron keresztül, ami hosszú percekig hevesen lüktet.

Mivel a köldökzsinór ellátja oxigénnel, veszély és ártalom nélkül átállhat a tüdejével való légzésre.

Nem kell sietnie. Éppen ezért fontos, hogy a köldökzsinór akkor legyen elvágva, ha az már nem lüktet, mert ilyenkor onnan még oxigént kap és nincs egyből csak a tüdöjére utalva. Ez alatt becsukódik a nyílás a szívben.

A baba ekkor perceken át a két világ határán van.

A múlt lezárul, a magzati létnek vége, megérkezik egy új világba, és elindul az anya testén kívüli élete.

Az online előadáson megnézzük, hogy miért olyan nehéz megszületni, hogyan készül fel a magzat minden nehézségre, ami a szülőcsatornán való átpréselődés során vár rá, és megnézzük azt is, hogy mit élhet át a születése közben.