Emlékeink a sejtek szintjén

Az előadás a "Kisbabám Világa online előadások" Facebook csoportban tekinthető meg.

A részvételi díj átutalással rendezhető. A "Kosárba" gombra kattintva indítható el a megredelés. Az utalási adatokat a visszaigazoló e-mailben küldjük.

1 000 Ft

Jegyvásárlás / Előadás megtekintése

Küldd el a megrendelésed, majd kattints a +CSATLAKOZOM gombra, ami megnyitja a Facebook csoport oldalát, ahol szintén erre a gombra kattintva tudsz jelentkezni a csoportba, ahol megtekintheted az előadást.

A tagságod a részvételi díj megérkezését követően, az előadás napján aktiválódik. 
Ha az előadás időpontjában nem tudsz jelen lenni egy héten belül bármikor visszanézheted.
A tagságod 1 hétig érvényes. 


Emlékeink a sejtek szintjén

A hatvanas években Stanislav Grof - cseh pszichiáter - rengeteg LSD kísérletet végzett a kliensein, akik érdekesebbnél érdekesebb történeteket meséltek el. Számos alkalommal megfigyelte, hogy ezek a mély és erős érzelmekkel átszőtt fantáziaképek a születés folyamatának tudatalatti kifejeződései.

Frank Lake - angol teológus, pszichiáter - pedig azt mutatta ki, hogy a fogantatás és a születés közötti időszak eseményei is hasonló erős érzelmeket hagynak bennünk, amikre habár tudatosan nem emlékezhetünk, de a testünk nem felejti el őket.

Az egyik páciense LSD hatása pánikba esett, mert olyan érzése volt, hogy egy hegyes tárggyal megszúrják és leforrázzák. Majd megkérdezték a szüleit és kiderült, hogy az anya kötőtűvel és forróvizes fürdővel valóban megpróbálta elhajtani a gyermeket.

Az online előadáson megnézzük, hogy a méhen belüli időszak legfontosabb eseményeihez milyen érzelmek és fantáziaképek kapcsolódhatnak, amikről nem is gondolnánk, hogy valóságosak és mennyire erősen befolyásolják az életünket.


MÉG TÖBB ELŐADÁS!!

Csatlakozz az "Életünk kezdete online előadások V.I.P." csoporthoz!

Nézz vissza körülbelül 20 db előadást a fogantatás és a születés közötti világ különleges témáiról és kövesd hónapról - hónapra az újabb és újabb előadásokat csoportban (havi + 4 db új előadás)!
Küldd el a megrendelésed, majd csatlakozz a csoportba az előadások megtekintéséhez!