Emlékeink a sejtek szintjén

Az előadás a "Kisbabám Világa online előadások" Facebook csoportban tekinthető meg.

A részvételi díj átutalással rendezhető. A "Kosárba" gombra kattintva indítható el a megredelés. Az utalási adatokat a visszaigazoló e-mailben küldjük.

1 000 Ft
Please select variants first

Jegyvásárlás / Előadás megtekintése

Küldd el a megrendelésed, majd kattints a +CSATLAKOZOM gombra, ami megnyitja a Facebook csoport oldalát, ahol szintén erre a gombra kattintva tudsz jelentkezni a csoportba, ahol megtekintheted az előadást.

A tagságod a részvételi díj megérkezését követően, az előadás napján aktiválódik. 
Ha az előadás időpontjában nem tudsz jelen lenni egy héten belül bármikor visszanézheted, illetve MOST! + 2 db előadást INGYENESEN megtekinthetsz a csoportban.
A tagságod 1 hétig érvényes. 


Emlékeink a sejtek szintjén

A hatvanas években Stanislav Grof - cseh pszichiáter - rengeteg LSD kísérletet végzett a kliensein, akik érdekesebbnél érdekesebb történeteket meséltek el. Számos alkalommal megfigyelte, hogy ezek a mély és erős érzelmekkel átszőtt fantáziaképek a születés folyamatának tudatalatti kifejeződései.

Frank Lake - angol teológus, pszichiáter - pedig azt mutatta ki, hogy a fogantatás és a születés közötti időszak eseményei is hasonló erős érzelmeket hagynak bennünk, amikre habár tudatosan nem emlékezhetünk, de a testünk nem felejti el őket.

Az egyik páciense LSD hatása pánikba esett, mert olyan érzése volt, hogy egy hegyes tárggyal megszúrják és leforrázzák. Majd megkérdezték a szüleit és kiderült, hogy az anya kötőtűvel és forróvizes fürdővel valóban megpróbálta elhajtani a gyermeket.

Az online előadáson megnézzük, hogy a méhen belüli időszak legfontosabb eseményeihez milyen érzelmek és fantáziaképek kapcsolódhatnak, amikről nem is gondolnánk, hogy valóságosak és mennyire erősen befolyásolják az életünket.