Az "eltűnt" ikertestvér

Az előadás a "Kisbabám Világa online előadások" Facebook csoportban tekinthető meg.

A részvételi díj átutalással rendezhető. A "Kosárba" gombra kattintva indítható el a megredelés. Az utalási adatokat a visszaigazoló e-mailben küldjük.

1 000 Ft

Jegyvásárlás / Előadás megtekintése

Küldd el a megrendelésed, majd kattints a +CSATLAKOZOM gombra, ami megnyitja a Facebook csoport oldalát, ahol szintén erre a gombra kattintva tudsz jelentkezni a csoportba, ahol megtekintheted az előadást.

A tagságod a részvételi díj megérkezését követően az előadás napján aktiválódik. Ha az előadás időpontjában nem tudsz jelen lenni egy héten belül bármikor visszanézheted.

A tagságod 1 hétig érvényes. Az "eltűnt" ikertestvér

Ma már tudjuk, hogy nem ritka jelenség, hogy az életünk kezdetén nem egyedül indultunk, hanem volt mellettünk egy ikertestvér. Talán nem gondolnánk, de annak, hogy ő a kezdetek kezdetén "eltűnt" és nem jött velünk tovább nagyon erős következményei vannak.
Ma már tudjuk azt is, hogy bent az anyaméhben már nagyon korán érzékeljük a minket körülvevő világot és ha nem egyedül vagyunk akkor érzékeljük a másik jelenlétét, halljuk a szívverését, neszeit és azt is ha ezek a hangok egyszercsak megszűnnek...
Az előadáson megnézzük néhány példán keresztül, hogy az eltűnt ikertestvér "emléke" milyen érzéseket hagyhat bennünk.


MÉG TÖBB ELŐADÁS!!

Csatlakozz az "Életünk kezdete online előadások V.I.P." csoporthoz!

Nézz vissza kb. 20 db előadást a fogantatás és a születés közötti világ különleges témáiról és kövesd hónapról - hónapra az újabb és újabb előadásokat csoportban (havi + 4 db új előadás)!
Kattints a képre, küldd el a megrendelésed, majd csatlakozz a csoportba az előadások megtekintéséhez!