Az első híd a külvilághoz - a hallás

Az előadás a "Kisbabám Világa online előadások" Facebook csoportban tekinthető meg.

A részvételi díj átutalással rendezhető. A "Kosárba" gombra kattintva indítható el a megredelés. Az utalási adatokat a visszaigazoló e-mailben küldjük.

1 000 Ft

Jegyvásárlás / Előadás megtekintése

Küldd el a megrendelésed, majd kattints a +CSATLAKOZOM gombra, ami megnyitja a Facebook csoport oldalát, ahol szintén erre a gombra kattintva tudsz jelentkezni a csoportba, ahol megtekintheted az előadást.

A tagságod a részvételi díj megérkezését követően az előadás napján aktiválódik. Ha az előadás időpontjában nem tudsz jelen lenni egy héten belül bármikor visszanézheted.

A tagságod 1 hétig érvényes. Az első híd a külvilághoz - a hallás

Születés előtt a 16. héttől érzékeljük a hangokat, amiket eleinte nem tudunk megkülönböztetni, de ahogy telnek a hetek fokozatosan élesednek ki és különülnek el egymástól.

Eleinte az anya szervezetéből eredő hangokat halljuk - szívverését, gyomorkorgását, a surranó vérének a moraját, a légzését - majd fokozatosan egyre inkább érzékeljük a külvilágból érkező hangok is: a lépteit, a mozgását kísérő hangokat, ajtócsapódást, kutyaugatást, a zenét stb.


Tehát a hallás egyfajta híd a külvilág felé, aminek segítségével érzékeljük az anya környezetében lévő zajokat, azokat az embereket akik körülveszik őt, sőt beszűrődő beszéd révén érzések és érzelmek is közvetítődnek felénk. Hiszen egészen más hangzása van a beszédnek ha kiegyensúlyozottak/boldogok az emberek és egészen más ha szomorúak vagy ha dühösek. Más a hangsúly, a hangszín, a hanglejtés és mindez érzékelhető - már nagyon korán - odabent.

Az előadáson megnézzük, hogy mit hall a magzat és milyen emlékei maradhatnak erről.


MÉG TÖBB ELŐADÁS!!

Csatlakozz az "Életünk kezdete online előadások V.I.P." csoporthoz!

Nézz vissza kb. 20 db előadást a fogantatás és a születés közötti világ különleges témáiról és kövesd hónapról - hónapra az újabb és újabb előadásokat csoportban (havi + 4 db új előadás)!
Kattints a képre, küldd el a megrendelésed, majd csatlakozz a csoportba az előadások megtekintéséhez!