Anya - magzat kapcsolat

Az előadás az "Életünk kezedete online előadások V.I.P." Facebook csoportban tekinthető meg.

A részvételi díj átutalással rendezhető. A "Kosárba" gombra kattintva indítható el a megredelés. Az utalási adatokat a visszaigazoló e-mailben küldjük.

1 000 Ft

Jegyvásárlás / Előadás megtekintése

Küldd el a megrendelésed, majd kattints a +CSATLAKOZOM gombra, ami megnyitja a Facebook csoport oldalát, ahol szintén erre a gombra kattintva tudsz jelentkezni a csoportba, ahol megtekintheted az előadást.

A tagságod a részvételi díj megérkezését követően 48 órán belül aktiválódik. Az előadást egy hónapon belül bármikor visszanézheted, illetve MOST! + 3 db előadást INGYENESEN megtekinthetsz ebben a hónapban a csoportban.

A tagságod 1 hónapig érvényes.


Anya - magzat kapcsolat

Az anya és a magzata között folyamatos a kapcsolat és a kommunikáció a 9 hónap alatt. Nem tudnak egymással nem kommunikálni, hiszen egy testben vannak, így oda - vissza hatnak egymásra akár lelki, akár fizikai szinten nézzük.

Az előadáson végigkövetjük, hogy a baba fejlődésének milyen szakaszai vannak, illetve, hogy az anyai szervezet miként alkalmazkodik ezekhez a folyamatosan változó eseményekhez. Valamint megnézzük azt is, hogy mindeközben milyen módokon kommunikának egymással testi és lelki szinten egyaránt.