A petesejt generációkon átívelő útja

Az előadás a "Kisbabám Világa online előadások" Facebook csoportban tekinthető meg.

A részvételi díj átutalással rendezhető. A "Kosárba" gombra kattintva indítható el a megredelés. Az utalási adatokat a visszaigazoló e-mailben küldjük.

1 000 Ft

Jegyvásárlás / Előadás megtekintése

Küldd el a megrendelésed, majd kattints a +CSATLAKOZOM gombra, ami megnyitja a Facebook csoport oldalát, ahol szintén erre a gombra kattintva tudsz jelentkezni a csoportba, ahol megtekintheted az előadást.

A tagságod a részvételi díj megérkezését követően az előadás napján aktiválódik. Ha az előadás időpontjában nem tudsz jelen lenni egy héten belül bármikor visszanézheted, illetve MOST! + 2 db előadást INGYENESEN megtekinthetsz a csoportban.
A tagságod 1 hétig érvényes. 


Csatlakozz az "Életünk kezdete online előadások V.I.P." csoporthoz!

Nézz vissza kb. 20 db előadást a fogantatás és a születés közötti világ különleges témáiról és kövesd hónapról - hónapra az újabb és újabb előadásokat csoportban (havi + 4 db új előadás)!Kattints a képre, küldd el a megrendelésed, majd csatlakozz a csoportba az előadások megtekintéséhez!


A petesejt generációkon átívelő útja

Míg a férfiak élete során a hímivarsejtek termelődése folyamatos, addig nőként meghatározott számú petesejttel rendelkezünk. 

Ráadásul a petesejtek a nő életének kezdete óta a petefészekben várakoznak arra, hogy egyszer éretté váljanak és útnak indulhassanak. A petefészkek és a petesejtek őskezdeményei már magzati korban létrejönnek. 

Ez azt jelenti, hogy a kisbabának az egyik része, amiből megfogan, az pontosan annyi idős, mint az anya, és ez a kis sejt egész életében vele volt, azóta, amikor ő maga még csak magzatként fejlődött az édesanyja méhében. 

Ha Te most kismama vagy és kislányt vársz, akkor pedig tudd, hogy az ő petefészkeiben már most ott vannak azok a petesejtek, amiből majd egyszer az ő gyermekei, vagyis az unokáid fognak megfoganni. 

Az (online) előadáson megnézzük a petesejt generációkon átívelő útját, milyen utat jár be addig, amíg elérkezik a fogantatás helyszínére.