Kapcsolódj a babádhoz!

9 alkalmas (online/élő) meditációs program


Lásd a láthatatlant! Az előadásokon megismerheted a babád titokzatos világát fogantatástól a születésig!

Az előadás után a meditációkban hangolódunk a várandósság egyedülálló folyamatára, a babád jelzéseire, üzeneteire, temperamentumára, a kisbabád világára, kettőtök különleges testi-lelki kapcsolatára.

A lelki ráhangolódásnak mély hatásai vannak a születés után is, könnyebben értelmezheted a baba jelzéseit, erősíti a kettőtök közötti kapcsolatot és kötődést, ami pozitív hatással van a személyiségfejlődésére: nyugodtabbá, nyitottabbá, kiegyensúlyozottabbá válhat.


9 alkalmas Kismama meditációs program

1. Előadás
..ÉS ELINDUL EGY ÚJ ÉLET!

"Mégsem a leggyorsabb és a legerősebb hímivarsejt a befutó?" Megnézzük a magzati lét különleges folyamatát fogantatástól a születésig!

1. Meditáció
A NŐI TEST EREJE
Tudatosítjuk a testünk ösztönös erejét és hangolódunk arra az egyedülálló folyamatra, melynek részesei vagyunk, miközben a testünk otthont ad egy új életnek.


2.Előadás

AZ ELSŐ SZÍVDOBBANÁS

"Az életünk első szívdobbanása egy különleges pillanat, ami az 5. héten történik meg." Végigkövetjük a baba fejlődését a beágyzódástól az első szívdobbanásig.

2. Meditáció

BESZÉLGESS A BABÁVAL!

Figyelmünket a testünk jelzéseire és a babára irányítjuk. Hangolódunk a babára és beszélgetni kezdünk vele.


3.Előadás

MINDEN NAPRA EGY CSODA

"Az első mozdulatok sokkal korábban megtörténnek, mint ahogy az anya érezhetné." Betekintünk a sokáig láthatatlan világba és végigkövtjük a fejlődés érdekességeit hétről hétre.

3. Meditáció

A KISBABÁD VILÁGA

Kapcsolódunk a babához, hangolódunk az ő világára, elképzeljük a magzatburkban, vizualizáljuk a környezetét és beszélgetünk hozzá.


4. Előadás

MIT ÉREZ A MAGZAT?

"Sokáig azt hittük, hogy semmit. Aztán kiderült, hogy tévedtünk! Egy puha, morajló világ, félhomály...ez az, ami körbeveszi a babát odabent." Az előadáson megnézzük, hogy mit hall, mit lát, milyen ízeket és illatokat érez odabent.

4. Meditáció

PUHA, MORAJLÓ VÍZI VILÁG

Hangolódunk arra a puha, melegségre, tompa morajlásra, szabad lebegésre amit ő érezhet odabent. Ezzel is erősítjük a kettőtök közötti mély kapcsolódást.


5. Előadás

A LÁTHATATLAN KAPCSOLAT

"Mély, lelki egymásra hangoltság, ami anya és babája között kialakul a várandós hónapok alatt." Az előadáson betekintünk az anya-magzat kapcsolat mélyebb rétegeibe.

5. Meditáció

MIT ÜZEN A BABA?

Kapcsolódunk, beszélgetünk a babához és mostmár kérdezünk is tőle. Hangolódunk a baba üzeneteire, jelzéseire.


6.Előadás

MIRŐL ÁLMODIK A MAGZAT?

"Álmodik a baba a születése előtt. Mégis miről, ha ezt a világot még sohasem látta?" Az előadáson megnézzük a magzati lét érdekességeit: Álmodik? Érzi a fájdalmat? Sírhat a magzat az anyaméhben?

6. Meditáció

EGYÉNISÉG A POCAKBAN

Beszélgetünk a babához, figyeljük a reakcióit, hogy mire, hogyan jelez és megfigyeljük a baba temperamentumát is. 


7. Előadás

EMLÉKEINK A SEJTEK SZINTJÉN

"Az életünk első 9 hónapja nyomtalanul eltűnne az életünkből? Nem valószínű. Viszont ezek egészen más típusú emlékek..." Megnézzük, hogy mire emlékszik a baba a születése után és, hogy a magzatkori tapasztalatok, hogyan hatnak később az életünkre.

7. Meditáció

TESTI-LELKI ÖSSZEFONÓDÁS

Hangolódunk arra a mély testi, és lelki kapcsolatra, ami kialakult a babával. Ezen a láthatatlan csatornán bármikor kapcsolódhatunk hozzá és megbeszélhetjük vele, amit fontosnak tartunk.


8. Előadás

APA-MAGZAT KAPCSOLAT

"Viselkedésbeli, testi - lelki... és talán nem gondolnád, de hormonális változások is tapasztalhatók az apáknál abban az időszakban, amikor érkezik a baba." Az előadáson körbejárjuk az apa-magzat kapcsolatot. 

8. Meditáció

ANYA-BABA-APA HÁRMAS EGYSÉG

Kapcsolódunk a babához, mesélünk neki az apukájáról, és arról, hogy hogyan várjuk a megszületését.


9. Előadás

KÉT VILÁG HATÁRÁN

"A múlt lezárul... a magzati létnek vége... és a baba megérkezik egy új világba..." Az előadáson végigkövetjük a születés szakaszait, és a baba "élményét" is.

9. Meditáció

SZÜLETÉS

Hangolódunk a születés misztériumára és tudatosítjuk, hogy a meglévő szoros kapcsolat születés után is folytatódik.Jelentkezés

Következő induló csoport: 2023. Január 10. - 9 héten keresztül, minden szerdán 18:00-19:30-ig.

  • Az online alkalmak Zoomon keresztül történnek, telefonról és laptopról is csatlakozhatsz
  •  9 alkalmas vásárlás esetén a Facebook csoportunkban bármikor visszanézhetők az előadások és meditációk
  •  A részletekről jelentkezést követően, e-mailben kapsz további tájékoztatástVárunk szeretettel a programon!