Ott belül van egy világ, amit nem látsz, csak érzel...

...ahol kimondhatatlanul sok esemény zajlik le pillanatról pillanatra...
Talán nem is gondolnád, hogy a babád milyen élményeket tapasztal meg a születése előtt, melyek akár az egész életére hatással lehetnek.


Kapcsolódj a babádhoz!

A 9 alkalmas (online/élő) programon 9 előadás keretében megismerheted a baba fejlődésének titokzatos útját fogantatástól a születésig!

 Az előadás után a Kismama jóga egyik elemét a meditációt alkalmazzuk, melyben elmélyítheted a kapcsolatod a babáddal, valamint segít a várandósság alatt a tested ösztönös erejének tudatosításában és a kiegyensúlyozottságod fenntartásában.


Csatlakozz a 2022. Február 02.-án induló csoporthoz!

Az alkalmak egymásra épülnek, de külön-külön is látogathatók. A várandósság bármelyik szakaszában elkezdhető, akár a 8.-14. hét között is, amikor a jóga nem ajánlott. 

Időpontok (szerdánként): 2022.02.02. / 02.09. / 02.16. / 02.23. / 03.02. / 03.09. / 03.16. / 03.23./ 03.30.

Délelőtti vagy délutáni időpontot is választhatsz!

Délelőtti csoport: 10:00-11:30 / Délutáni csoport: 18:00-19:30


9 alkalmas online program tematika

1 alkalom 90 perces: 45 perc előadás, melynek keretében megismerkedhetsz a Kisbabád Világával, majd 45 perc meditáció, melyben kapcsolódhatsz hozzá!

1. Előadás: "...és elindul egy új élet!" - Megnézzük, hogy két apró sejt egyesülése, hogyan indít el egy új életet.
1. Meditáció: Tudatosítjuk a testünk ösztönös erejét és azt az egyedülálló folyamatot, melynek része vagy a várandós hónapok alatt.

2.Előadás: "Minden napra egy csoda" - Végigkövetjük a baba fejlődését a beágyzódástól az első szívdobbanásig.

2. Meditáció: Figyelmünket a testünkre jelzéseire és a babára irányítjuk. A második kapcsolatfelvétel és beszélgetés a magzattal. 

3.Előadás: "Az első mozdulatok" - Betekintünk a magzatburokba és megnézzük, hogyan ölt testet a baba és mikortól, milyen modulatokra képes.

3. Meditáció: Egy új élet növekszik odabent, akivel folyamatos kapcsolatban vagy. A harmadik meditációs találkozás a babával.

4. Előadás: "Egy puha, zúgó-morajló világ" - Megnézzük, hogy mit hall, mit lát, milyen ízeket és illatokat érez odabent.

4. Meditáció: Tudatosítjuk, hogy bármikor küldhetünk felé jelzéseket, és kapcsolódhatunk hozzá, mert érzekel minket. A negyedik utazás a Kisbabád Világába!

5. Előadás: "Folyamatos fizikai és lelki kapcsolat" - Betekintünk az anya-magzat kapcsolat mélyebb rétegeibe.

5. Meditáció: Az ötödik meditációs utazás a babához. Beszélgetünk hozzá és kérdezünk tőle. - Hangolódás a baba üzeneteire, jelzéseire.

6.Előadás: "Miről álmodik a magzat?" - Álmodik? Érzi a fájdalmat? Az anya viselkedése hatással van rá, már a születése előtt?

6. Meditáció: Az anya-magzat közötti láthatatlan csatorna tudatosítása. A baba reakcióinak és temperamentumának megfigyelése. 

7. Előadás: "Emlékeink a sejtek szintjén" - Megnézzük, hogy mi tanul a magzat az anyaméhben és mire emlékszik a születése után?

7. Meditáció: A saját "titkos" nyelv tudatosítása, amit csak ti ketten ismertek. A hetedik kommunikáció a babával. 

8. Előadás: "Apa-magzat kapcsolat" - Viselkedésbeli, testi - lelki és hormonális változások is tapasztalhatók az apáknál ebben az időszakban.

8. Meditáció: Anya - Baba -Apa - hármas egységérzése. A nyolcadik utazás a babához.

9. Előadás: "Két világ határán" - Születés

9. Meditció: Tudatosítjuk, hogy a meglévő szoros kapcsolat születés után is folytatódik. A kilencedik meditációs találkozás a babával.


Jelentkezés

Az online alkalmakhoz egyszerűen regisztráció nélkül Zoomon keresztül csatlakozhatsz telefonon vagy számítógépen. Ennek részleteiről jelentkezést követően, e-mailben kapsz részletes tájékoztatást.

Egyéni időpont esetén -

6.500 Ft / alkalom

A szabad egyéni időpontokról e-mailben kapsz tájékoztatást!


Várunk szeretettel a programon!


Beszélgess a babádhoz minél többet, bármikor! A kapcsolatfejlesztő programokon való részvétel nem feltétele annak, hogy kapcsolódj a babáddal. Folyamatos a kapcsolat és a kommunikáció közöttetek, hiszen egy testben vagytok. A foglalkozások látogatása lehetőség a kapcsolat tudatosítására, elmélyítésére, önmagunk és a babánk megismerésére.