Hangolódj a babádra!

A várandósság alatt egy csodálatos folyamatnak a része vagy, melyben a tested pontosan tudja, hogy mit kell tennie, miközben a méhedben növekvő babával folyamatos testi-lelki kapcsolatban vagy. 

A 9 alkalmas (online, élő) meditáció sorozat a várandósság alatt a tested erejének tudatosításában, a kiegyensúlyozottságod fenntartásában és a babával való kapcsolatod elmélyítésében segít neked.


Mikortól ajánlott a Kismama jóga?

A 14. héttől egészen a várandósság végéig részt vehetsz Kismama jóga órákon, kivéve, ha az orvosod épp nem javasolja a mozgást. Amennyiben valamilyen egészségügyi problémád van, vagy nem vagy benne biztos, hogy részt vehetsz a programon, mindenképp kérd ki az orvosod véleményét arról, hogy jógázhatsz-e.

  • A 8 - 13. hét között tapad meg véglegesen a placenta, ezért ebben az időszakban inkább a pihentető, relaxációs és meditációs programokat javasoljuk. 

Milyen gyakorlatokat tilos végezni a várandósság alatt?

Homorítást, hátrahajlást, hasizom gyakorlatokat, fordított testhelyzeteket (pl. gyertya), az erős csavarásokat, sokáig kitartott pózokat, légzés visszatartást, illetve ikerterhességnél a nagy terpeszt. 

  • Figyeld a tested jelzéseit! Minden más gyakorlatból annyit végezz, amennyi jól esik. Bármikor kimehetsz mosdóba, vagy pihenhetsz foglalkozás közben.
Szabad étkezni a foglalkozás előtt?

Legjobb, ha 1 órával előtte már nem eszel (legfeljebb pár falat gyümölcsöt). 

  • Vizet készíthetsz magad mellé.

Mire lesz szükségem?

Használj csúszásmentes jógaszőnyeget, készíts magad mellé párnákat, takarót.

  • A gyakorlatok végzése közben viselj kényelmes, laza öltözéket. Lehetőleg légy mezítláb. 


Csatlakozz a 2022. Január 05.-én induló csoporthoz!

Az alkalmak egymásra épülnek, de külön-külön is látogathatók! 

Időpontok: 2022.01.05. / 01.12. / 01.19. / 01.26. / 02.02. / 02.09. / 02.16. / 02.23. / 03.02. 

Délelőtti csoport: 10:00-11:30 / Délutáni csoport: 18:00-19:30


9 alkalmas online Kismama meditáció tematika

1. Az első meditációs találkozás a babámmal. A testem erejének tudatosítása. - Várandósság alatt egy különleges és egyedülálló folyamatnak a része vagy, amelyben a tested mindig pontosan tudja, mit kell tennie.

2. Ellazult, nyugodt állapotban a figyelmemet a testem jelzéseire és a babámra irányítom. A második kapcsolatfelvétel és beszélgetés a babámmal. - A meditáció támogatja a kiegyensúlyozottság elérését és fenntartását, amit a baba is érzékel és jótékony hatással van rá.

3. A testem változásainak elfogadása. Egy új élet növekszik bennem. Az egészséges baba, az életet adó placenta, köldökzsinór és a magzatburok vizualizálása. A harmadik meditációs beszélgetés a babámmal.

4. A negyedik meditációs utazás a babámhoz. Beszélgetek hozzá és kérdezek tőle. - A baba üzeneteinek, jelzéseinek felismerése.

5. Megfigyelem és tudatosítom, hogy mit érez/érzékel a babám odabent. Bármikor küldhetek felé jelzéseket és figyelhetem, hogy mit szeretne üzenni nekem. Az ötödik meditációs kapcsolatfelvétel.

6. A kettőnk közötti láthatatlan csatorna tudatosítása. A baba reakcióinak és temperamentumának megismerése. A hatodik meditációs kommunikáció a kisbabámmal.

7. A saját titkos nyelvünk tudatosítása, amit csak mi ketten ismerünk. A hetedik meditációs beszélgetés a babámmal. 

8. Megmutatom, hogy hová érkezel és kik várnak téged. Anya - Baba -Apa - hármas egységérzése. A nyolcadik meditációs beszélgetés a babámmal. 

9.  A köztünk lévő szoros kapcsolat születés után is folytatódik. Mindig veled leszek és vigyázok rád. A testem erejének tudatosítása. A kilencedik meditációs beszélgetés a babámmal.


Az online alkalmakhoz egyszerűen regisztráció nélkül Zoomon keresztül csatlakozhatsz telefonon vagy számítógépen. Ennek részleteiről jelentkezést követően, e-mailben kapsz részletes tájékoztatást.

Egyéni időpont esetén -

6.500 Ft / alkalom

A szabad egyéni időpontokról e-mailben kapsz tájékoztatást!


A születés előtti kapcsolatfelvétel támogatja az egészséges kötődést és a születés után a baba jelzéseinek könnyebb értelmezését.

Várunk szeretettel a programon!


A kapcsolatfejlesztő programokon való részvétel nem feltétele annak, hogy az anya és magzat kommunikáljanak egymással. Kettejük között folyamatos a kapcsolat és a kommunikáció, hiszen egy testben vannak. A foglalkozások látogatása lehetőség a kapcsolat tudatosítására, elmélyítésére, önmagunk és a babánk megismerésére.