A Diapozitív metódus módszere arra mutat rá, hogy a magzati létünk minden szakaszának, mint egy idősínen, megvan a nyoma izmainkban. Az anyaméhben tapasztalt kellemetlen élmények hatására izomfeszültségek keletkezhetnek, és ezek a lenyomatok idővel fizikai tüneteket, mozgásszervi panaszokat, lelki és testi betegségeket produkálhatnak.

Minden méhen belüli tapasztalat diakockánkként rögzül és a születésünk után az itt "megtanultak" szerint fogunk reagálni a különféle helyzetekre.

Minden új kihívás hasonlít egy új megszületéshez, minden folyamat a méhen belüli fejlődéshez, vagyis úgy fogunk hozzáállni ezekhez a helyzetekhez, ahogyan magzatkorunkban megtanultuk: rendszerint félelemmel, pánikkal, behúzódással, dühvel.

Ilyenkor aktiválódik az emlék, és az agyunk újra levetíti a régi történés érzelmi hatását. Ez mintegy rávetítődik a jelen élethelyzetre és befolyásolja azt. A felnőtt ember pedig értetlenül áll, és nem tudja, vajon miért okoz benne olyan görcsös félelmet egy munkahely váltás, vagy egy új párkapcsolat.

Ár: 8.000 Ft / alkalom (kb.60 perc)

A magzatkori stressz okozta blokkokat a Diapozitív metódus módszerével segítjük feloldani. Ahogy a test formálódik az anyaméhben, úgynevezett idősínek, emlékező meridiánok is kialakulnak. A legfontosabb ezek közül a belső talp élen húzódik. Ezen "emlékező meridián" pontok gyengéd érintése oldja az izomfeszültségeket és a stresszt, aminek hatására javul a közérzetünk, nyugodtabbá és kiegyensúlyozottabbá válunk.

A kezelés közben a környezet felidézi az anyaméh hangulatát: puha takaróba takarózva, félhomályban, szívdobogást hallgatva, mély relaxált állapotban történik, mind a két talp él kezelésével 20 -20 percen át.