Kismama meditáció (online)

Június 10. Péntek 18:00-19:30 - INGYENES

Egy rövid előadással kezdünk, melyben végigkövetjük egy új élet elindulásának kezdetét, majd egy szép hosszú meditáció következik, melyben kapcsolódhatsz a babádhoz, valamint segít a várandósság alatt a tested ösztönös erejének tudatosításában és a kiegyensúlyozottságod fenntartásában.

A várandósság bármelyik szakaszában elkezdhető.


Jelentkezés

Az online alkalomhoz egyszerűen regisztráció nélkül Zoomon keresztül csatlakozhatsz telefonon vagy számítógépen. Ennek részleteiről jelentkezést követően, e-mailben kapsz részletes tájékoztatást.


Mire lesz szükséged?

Egy laptopra/számítógépre vagy telefonra, melyen csatlakozhatsz az online programhoz, valamint egy szobára, ahol ebben a 1,5 órában nyugodtan, zavartalanul kettesben lehetsz a babáddal, illetve kényelmes öltözetre, takaróra, párnákra.Várunk szeretettel! 


9 alkalmas kapcsolat fejlesztő program érdekel?


Várunk szeretettel a programon!


Kép: Alexander Tsiaras
Kép: Alexander Tsiaras

Kismama meditáció célja

A várandósság alatt a meditációval csökkentheted a stresszt, támogatja a kiegyensúlyozottságodat és a baba fejlődésére is nagyon pozitív hatással van. Ma már tudjuk, hogy ha az anya jól érzi magát, akkor a baba is jól érzi magát, mert teljes szimbiózisban vannak egymással a 9 hónap alatt. Kiderült, hogy ezek a babák később gyorsabban fejlődhetnek, kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb, nyitottabb babák lehetnek. Egyrészről a fejlődésére is nagyon pozitív hatással van, más részről pedig minden, ami ezekben a hónapokban történik vele, a legkorábbi emlékeit alapozza meg. Érzékel odabent, például a 16. héttől már hall, tapint, érzékel a bőrével, íz és illat emlékei maradnak erről az időszakról és mindez vegyítődik az anya érzéseivel, érzelmeivel. Tulajdonképpen ezek a benyomások képezik a baba első emlékeit a világról. Ezek nem konkrétumok, hanem ez egy halmaz, érzések és benyomások összessége, amit megtapasztalt a várandósság alatt. Ha már ilyenkor kapcsolatba lépsz vele, beszélgetsz hozzá, akkor a babának lesz egy olyan alap élménye is, hogy a kezdetektől fogva figyelnek és szeretettel gondolnak rá, foglalkoznak vele. Ez nagyon jó hatással lesz a személyiségfejlődése szempontjából is, illetve erősíti a kettőtök közötti kapcsolatot és kötődést.


Beszélgess a babádhoz minél többet, bármikor! A kapcsolatfejlesztő programokon való részvétel nem feltétele annak, hogy kapcsolódj a babáddal. Folyamatos a kapcsolat és a kommunikáció közöttetek, hiszen egy testben vagytok. A foglalkozások látogatása lehetőség a kapcsolat tudatosítására, elmélyítésére, önmagunk és a babánk megismerésére.